Nordmenn verdensmestere i å pusse opp

Prognosesenterets beregninger fra februar i år, sier at 1 million husstander skal pusse opp i 2015.  I Norge har vi fire årstider og dette tærer på både hus og eiendom og vedlikehold er viktig. Det behøver ikke å bli dyrt. Man må bare velge riktig utstyr.

Flere privatpersoner leier
Mange nordmenn eier sin egen bolig, og vi er opptatt av å ha det ordentlig rundt oss. I fjor uttalte Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret til VG at «Å fikse opp utendørs kan ofte bidra til å opprettholde verdien på boligen din. Oppussing gjort innendørs speiler ikke nødvendigvis verdien på boligen.»

Pakkeløsninger for alle slags jobber
Uansett om du skal pusse opp ute eller inne, må du ha riktig utstyr. Ramirent har et sortiment som dekker de fleste behov, og ved riktig bruk kan du spare både tid og penger.  Vi har nå en kampanje på gang hvor man sparer mer penger jo mer man leier hos oss. Uansett hva slags jobb du har planlagt, så har Ramirent satt sammen pakker med akkurat det utstyret du trenger. Og siden vi er opptatt av din sikkerhet, får du også halv pris på alt personlig sikkerhetsutstyr.

Ramirent opplever at stadig flere privatpersoner kontakter dem for å leie utstyr. Tidligere var det mange som trodde at Ramirent stort sett leide ut store anleggsmaskiner. Etter hvert har flere blitt oppmerksomme på at vårt sortiment også omfatter lettere gravemaskiner, mindre lifter og vanlig håndverktøy som passer bedre ved mindre prosjekter.

HMS-TIPS: I tillegg til å leie en sliper, pigger eller liknende, bør du tenke på støvproblematikken. Vi anbefaler at du også leier en luftrenser og/eller støvsuger som fjerner støvpartikler. I tillegg gir vi deg halv pris på beskyttelsesmasker, -hansker og –briller.