Kursing i montering av stillas gir vinn-vinn

Kompetanse på montering er essensielt når du skal montere stillaser. Ramirent kan kurse sine kunder slik at de kan montere sine egne stillaser. Dermed sparer de tid og penger som gir en skikkelig vinn-vinn situasjon.

– Kompetanse er ikke bare viktig blant egne ansatte i Ramirent, dette er også viktig blant våre kunder, understreker driftsleder Pål Birger Dahlø-Nordstrand i Ramirent Kristiansund.

De kurset kunden KIAS (Kristiansund Industriservice AS) i stillasmontering. En vinn-vinn situasjon for både oss og kunden!

Montør fra Kias stillas

– Mange av våre kunder ønsker opplæring i stillasmontering, som vi i Ramirent Kristiansund tilbyr

Monterer selv
Fire ansatte fra KIAS ble kurset i stillasmontering. Det er et krav fra mange kunder at stillasene monteres før arbeid påbegynnes. – Mange av våre kunder ønsker opplæring i stillasmontering, som vi i Ramirent Kristiansund tilbyr. Blant annet KIAS som har mange oppdrag på vedlikehold av tanker på Vestbasen. Dette innebærer at de trenger å montere stillaser raskt og effektivt. Monteringskurset er delt inn i en teoridel og en praksisdel.
– Totalt blir det kurset 40 timer teori og 72 timer praksis, forklarer Dahlø-Nordstrand. – Etter kurset er man sertifisert som stillasmontør, og får sikkert nok å gjøre, ettersom det er nok å gjøre her i området, ler Dahlø-Nordstrand.

En ekstra disiplin
KIAS er et multidisiplinselskap som leverer tjenester til kunder innen olje, offshore samt industri innen industriell rengjøring, mekaniske tjenester og utleie av personell. De er en viktig kunde for Ramirent, og er avhengig av å kunne levere et godt produkt til sine kunder. Derfor er de glade for at stillasene de leier av Ramirent er splitter nye og holder høy kvalitet. – At vi selv kan montere stillasene gir oss frihet, forteller daglig leder i KIAS, Asgeir Møst. – Vi er avhengig av å selge timer til våre kunder, og det faktum at vi nå kan montere stillaser selv gjør at vi har enda en disiplin å tilby.
KIAS har ordreboken full i tiden fremover og ved å leie stillaser fra Ramirent og montere disse selv, er de en fullservice leverandør. – Vi øker omsetningen på denne måten, understreker Møst. – Vi har en pålitelig leverandør i Ramirent, og at de har kurset oss gjør at samarbeidet blir perfekt, avslutter han.

Ramirent Kristiansund ble etablert 29. april i fjor og holder til i Maskinveien 1 ved Kvernberget.

Ramirent tilbyr i tillegg kurs i sikker bruk av maskiner og utstyr via Ramirentskolen over hele landet.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om kurs og opplæring i sikker bruk av maskiner og utstyr: