En sikrere hverdag med klemsikring

Felleskjøpet i Drammen hadde en tryggere hverdag enn de trodde. De visste nemlig ikke at liften de hadde leid av Ramirent hadde klemsikring.

– Det var vi ikke klar over så det var ikke avgjørende for leieforholdet. Det er klart neste gang vi skal leie lift og kan velge mellom med eller uten klemsikring, da velger vi selvfølgelig med, sier prosjektleder Leif Trosterud, ved Felleskjøpet.

Ramirent monterer klemsikring (Control Panel Protection) i kurvene på alle bomlifter – elektriske og terrenggående – på årsmodeller fra 2012 og nyere. Alle nye lifter de bestiller blir levert fra produsent med klemsikring. Å bidra til å bedre kundens sikkerhet, er viktig for Ramirent.

Sikkerhet er alltid viktigst
-Som en del av vårt fokus på sikkerhet på arbeidsplassen, er det naturlig for oss å inkludere dette i vår Safe-løsning for kunder i alle bransjer. Vi bryr oss om kundenes sikkerhet. Å jobbe forebyggende er viktig. I tillegg til installasjoner i deler av vår eksisterende liftpark, vil alle nye lifter som kjøpes inn få klemsikring installert hos produsentene. Kundenes sikkerhet og krav kommer i første rekke. Samtidig er dette med på å utvikle utleiebransjen ytterligere. Ramirent ønsker å være med på å sette nye bransjestandarder, forteller Ole Johny Transeth i Ramirent.

-Sikkerhet er noe av det viktigste vi jobber med. Målet vårt er at ingen skal skade seg under arbeid med våre maskiner. Klemsikringer er ikke lovpålagt, men noe vi mener enkelt kan gjøre hverdagen til de som jobber med det tryggere og da gjør vi selvfølgelig det, avslutter Transeth.